Kunstboeket,

 een introductie in muziek, woord en beeld.

Kinderen die een opleiding in het deeltijds kunstonderwijs willen volgen, moeten al op jonge leeftijd een keuze maken tussen muziek, woord, beeld, … Die keuze is niet altijd gemakkelijk en wordt vaak ingegeven door wat de kinderen thuis zien of  waar de voorkeur van de ouders ligt.

 Zou het niet geweldig zijn dat kinderen in een ongedwongen sfeer konden proeven van deze verschillende kunstvormen? Daarom wordt Kunstboeket in het leven geroepen. Het is een introductie in muziek, woord en beeld. Op een heel speelse manier wordt kunst naar de kinderen gebracht en  kinderen naar de kunst. Enthousiaste vrijwilligers met een rijke ervaring laten de kinderen proeven van de wondere wereld van de kunst.

 Binnen de vernieuwde onderwijsstructuur in het deeltijds kunstonderwijs zullen kinderen vanaf zes jaar kunnen instromen. Het doel van Kunstboeket is om bij de oudste kleuters interesse te wekken voor het kunstonderwijs maar ook zorgen dat ze beter voorbereid zijn om een keuze te maken uit het grote aanbod dat het deeltijds kunstonderwijs biedt.

 Kunstboeket is een organisatie van vzw Divoge Mol (Dienst voor gezinnen) in samenwerking met de Gemeentelijke Academie  voor Muziek en Woord van Mol en de Academie voor Beeldende Kunst van Mol.

 Om deel te nemen aan Kunstboeket moet je naar de laatste kleuterklas of eerste leerjaar gaan en lid worden van vzw Divoge (5 euro). Een schooljaar 'Kunstboeket' bevat ongeveer 25 les momenten en loopt van september tot juni.

Het inschrijvingsgeld is 90 euro voor de ganse reeks (materiaal inbegrepen).

Je kan ook betalen met de vrijetijds cheques van de gemeente Mol.

Er is plaats voor 16 kinderen.

 

Inschrijven : May Claes Vlierstraat 52, 2400 Mol (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,  0496720545)

 

Kunstboeket 2018-2019

ZONDAG 11.00U _ 12.00U

Data : 2018

23 SEPTEMBER

30 SEPTEMBER

7 OKRTOBER

14 OKTOBER

21 OKTOBER

18 NOVEMBER

25 NOVEMBER  

2 DECEMBER

9 DECEMBER     

16 DECEMBER  

Data : 2019             

13 JANUARI         

20 JANUARI                        

27 JANUARI              

3  FEBRUARI     

17 FEBRUARI                          

24 FEBRUARI

17 MAART                       

24 MAART                   

28 APRIL                  

5 MEI             

12 MEI                    

19 MEI                 

26 MEI                                         

2 JUNI