De Divoge Kook Academy

 Afbeelding met bord, binnen, tafel, voedsel

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

 

Dienst voor gezinnen

 

  

Vrijdag 13 september 2019: Chocolade, truffels en pralines                     Lid van Divoge €25 geen lid  €30

Chocolade heeft zoveel geheimen maar je kan er zoveel lekkers mee maken, maar wat is nu de juiste temperatuur om chocolade te bewerken? Hoe maak je nu pralines zonder dat ze in de vorm blijven plakken of hoe maakt je echte botertruffels? Alle vragen rond chocolade worden in deze workshop opgehelderd. Laat je overdonderen door de wereld van chocolade en de chocolatier in jezelf zal naar boven komen.

A kitchen full of chocolate secrets                      Van 18u30 tot22uur

 

 

Donderdag 10 of Vrijdag 11 Oktober 2019: Easy Cooking: Pasta zoekt saus                         

                                                                                                                             Lid van Divoge €20 geen lid  €25

Spaghetti, cannelloni, penne, ravioli, tagliatelle … Wist je dat er meer dan 700 pastasoorten bestaan? Logisch dat soms de twijfel toeslaat als je een bijpassende saus moet zoeken. In deze workshop proef  je welke saus bij welke pasta hoort. Complimentjes verzekerd aan tafel. Buon appetito!

Pasta looking for sauce                           Van 18u30 tot22uur

 

 

Vrijdag 8 november 2019: De zoete zonde: Desserten                          Lid van Divoge €25 geen lid €30

Een dessert is meestal de leuke afsluiter van een leuke avond of gewoon als tussendoortje maar wat moet je dan zoal maken? Wij bieden je de oplossing. Alle zoete bekken komen hier aan hun trekken, oud en nieuw zal je helemaal verrassen. Tamarilu, panna cotta of creme brulee het zijn stuk voor stuk heerlijke klassiekers maar hoe geef je er nu een nieuwe twist aan? Kom eens kijken en proeven en je zult verstelt staan. 

                                                               The sweet sin: Desserts                                 Van 18u30 tot22uut

 

 

 

 

 

Donderdag 5 december 2019: Hedendaagse klassiekers in een nieuw jasje 

Lid van Divoge €25 geen lid €30

In deze workshop steken we dagelijkse klassiekers in een totaal nieuw “feest” jasje. Wil je ook eens een gewone maaltijd op tafelzetten met de feestdagen maar toch met wat feestelijke toetsen, wij geven je de tip die je stoofpot of aardappelen zullen opfleuren.

                                                         Contemporary classics with a festive twist       Van 18u30 tot22uur

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor vrijetijdscheques molAarzel niet en schrijf je snel in, er is slechts plaats voor 8 personen in elke workshop.

 

Al onze lessen kunnen ook worden betaald met vrijetijdscheques van de Gemeente Mol

 

Onze workshops gaan door in de keuken van Gibbo Galbergen, Don Boscostraat 39, 2400 Mol, Voor inschrijving en/of meer info neem dan even contact op met ons.

            

    DivogeAcademy      www.divoge.be    0490 43 99 38       Afbeelding met object, klok

Automatisch gegenereerde beschrijving Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.